София

гр. София, кв. Лозенец
бул. Джеймс Баучер 99-101

За контакти

02 494 3046
087 659 7516

или ни пишете тук

Почивни дни: 
04 – 07 май 2018г.
Заповядайте отново на 08 май от 10:30
с нормално работно време

Ще отговорим на всички Ваши запитвания
по телефон, имейл или
съобщение във Фейсбук страницата ни
по време на майските празници

Работно време
Понеделник – Петък
10:30 – 19:30
Събота
10:30 – 18:00

Неделя – по предварителна уговорка
/свържете се с нас за да уточним час/

 

Как да ни откриете?

Поради буйната разстителност в градинката пред нашият офис на бул. Джеймс Баучер, Ви предлагаме няколко ориентира как да ни откриете най-лесно. Ние се намираме на ъгъла и изхода на ул. Голо Бърдо към бул. Джеймс Баучер, в подблоковото пространство. Прилагаме и няколко снимки, които да Ви помогнат допълнително.

С кола: В района са в сила правилата за паркиране в Зелена зона и наоколо има доста голям брой паркоместа. Зелената зона е в сила от 8:00 до 19:00 в делнични дни и паркирането се заплаща с талони или смс на номер 1303 с номера на автомобила изписан на латиница. В събота можете да паркирате свободно без заплащане. Моля имайте предвид, че считано от 01.10.2017 Зелена зона обхваща и малките улици под бул. Джеймс Баучер (пресечните на ул. Богатица).

С метро: Най-близката спирка на метрото е Джеймс Баучер, на около 300м от нас. Ако излезете от изхода на станцията към ул. Голо Бърдо, трябва да заобиколите Пощенската станция и да вървите по улицата до самия и край, където се намираме ние. Ако излезете от изхода на метрото към ул. Златен рог, върете в посока Японския Хотел (дн. Маринела) и след това продължете в ляво по бул. Джеймс Баучер. Преди ул. Богатица сме ние, в подблоковото пространство, както можете да видите на снимките.

Представителства на мека мебел от ИнДИВА в страната

Искате да станете наш представител?

Ние продължаваме да изграждаме своята мрежа от представителства на мека мебел от ИнДИВА в страната при атрактивни условия за сътрудничество. Ако проявавате желание да станете представител на нашите дивани, свържете се с нас!

Пишете ни