София

гр. София, кв. Лозенец
бул. Джеймс Баучер 99-101

Работно време
Понеделник – Петък
10:30 – 19:30
Събота
10:30 – 18:00

Работим за Вас на 24 и 25 май от 10:30 до 16:30 – заповядайте!

Тел. за връзка 0882 478 322

Неделя

по предварителна уговорка
/свържете се с нас за да уточним час/

За контакти
0882 478 322

или ни пишете тук

Отговаряме на всички Ваши запитвания
по телефон, имейл или
съобщение във Фейсбук страницата ни
дори извън работното ни време

Как да ни откриете?

Поради буйната разстителност в градинката пред нашият офис на бул. Джеймс Баучер, Ви предлагаме няколко ориентира как да ни откриете най-лесно. Ние се намираме на ъгъла и изхода на ул. Голо Бърдо към бул. Джеймс Баучер, в подблоковото пространство. Прилагаме и няколко снимки, които да Ви помогнат допълнително.

С кола: В района са в сила правилата за паркиране в Зелена зона и наоколо има доста голям брой паркоместа. Зелената зона е в сила от 8:00 до 19:00 в делнични дни и паркирането се заплаща с талони или смс на номер 1303 с номера на автомобила изписан на латиница. В събота можете да паркирате свободно без заплащане. Моля имайте предвид, че считано от 01.10.2017 Зелена зона обхваща и малките улици под бул. Джеймс Баучер (пресечните на ул. Богатица).

С метро: Най-близката спирка на метрото е Джеймс Баучер, на около 300м от нас. Ако излезете от изхода на станцията към ул. Голо Бърдо, трябва да заобиколите Пощенската станция и да вървите по улицата до самия и край, където се намираме ние. Ако излезете от изхода на метрото към ул. Златен рог, върете в посока Японския Хотел (дн. Маринела) и след това продължете в ляво по бул. Джеймс Баучер. Преди ул. Богатица сме ние, в подблоковото пространство, както можете да видите на снимките.

Представителства на мека мебел от ИнДИВА в страната

Искате да станете наш представител?

Ние продължаваме да изграждаме своята мрежа от представителства на мека мебел от ИнДИВА в страната при атрактивни условия за сътрудничество. Ако проявавате желание да станете представител на нашите дивани, свържете се с нас!

Пишете ни